OVER BELLE D'AVALANE

Belle d'Avalane is gespecialiseerd in het duurzaam conserveren en stabiliseren van verse rozen en bloemen. Belle d’Avalane werkt uitsluitend met rozen van een ultieme kwaliteit. Voor het conserveren wordt er uitsluitend met de beste kwaliteit verse rozen gewerkt die met de hand gesneden zijn. Op het toppunt van hun bloei worden echte rozen door zeer ervaren bloemisten gecontroleerd om de hoge eisen van Belle d’Avalane te garanderen zodat de verse rozen geconserveerd kunnen worden door een team specialisten. Door dit proces behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zachte glans en prachtige kleur voor één tot drie jaar.

Long lasting roses, infinity roses

Het assortiment long lasting roses van Belle d’Avalane is zeer uitgebreid. Zij bieden een groot assortiment van prachtige long lasting roses in vele maten, kleuren en arrangementen die dankzij een speciale behandeling jarenlang plezier geven. Door dit proces zijn de rozen niet seizoen gebonden. De long lasting roses gaan dankzij dit proces zeer lang mee en behouden hun natuurlijke kleur, vorm en uitstraling. Bovendien zorgt deze nieuwe techniek er ook voor dat de bloemen minder fragiel zijn, waardoor ze gemakkelijker te verwerken zijn in bloemdecoraties en arrangementen. De bloemstukken zien er net zo natuurlijk uit als een vers boeket en zijn daarom uniek in hun soort.

Belle d’Avalane staat voor jarenlange ervaring, liefde & passie voor de bloemsierkunst. De prachtige long lasting infinity roses worden geleverd in luxe cadeau boxes en in glas arrangementen.