Paradis Des Fleurs-logo

Geen producten in de winkelwagen.


Heeft uw vragen?

+31(0)6 243 247 40

Over

Paradis des Fleurs

Long lasting flowers for long lasting memories.

De 'long lasting flowers' van Paradis des Fleurs

Bloemen zijn aanwezig in elk aspect van ons leven. Ze zijn ook een van de populairste cadeaus waarmee wij elkaar verrassen. Hoe prachtig zo'n vers boeket ook is; verse bloemen gaan niet eeuwig mee!

Er toen was er ineens een moment... dat wij wensten dat wij veel langer zouden kunnen genieten van onze bloemen en boeketten. Wens jij dat ook? 

'Long lasting' bloemenparadijs... 

Jouw wens laat Paradis des Fleurs nu in vervulling gaan! Onze elegante rozen- en bloemencreaties gaan namelijk wél heel lang mee! Vereeuwigd in hun piekmoment van bloei, zien de long lasting flowers er elke dag vers uit en dat onvoorstelbaar lang! Schoonheid vereeuwigd in tijdloosheid... 

Paradis des Fleurs is dé online winkel waar je de mooiste long lasting roses, infinity flowers, roses in a box en exclusieve gedroogde bloemencreaties vindt. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je maakt zowel thuis en als cadeau een onvergetelijke indruk met onze etenity flowers!

Exclusieve 'everlasting beauties'

Onze webwinkel toont de exclusiefste bloemen van de hoogste kwaliteit. Onze bloemen verfraaien elke plek in jouw huis, kantoor, receptie of horecazaak en ook feestelijke evenementen zoals een verloving of bruiloft. De rozen en bloemen van de merken die wij vertegenwoordigen, worden altijd met de hand geselecteerd en geplukt. Elke bloem en roos is afkomstig van 's werelds beste rozentuinen en kwekerijen. De bloemen en rozen worden hier onder de meest ideale weersomstandigheden geteelt. Daar ligt de belangrijkste basis van hun natuurlijke schoonheid. 

Eenmaal geplukt, worden de rozen en bloemen in een subtiel uitgebalanceerd microklimaat geplaatst met constante niveaus van vochtigheid, warmte en licht. Dat vraagt om veel kennis en liefde voor de natuur van onze kwekers. Op het hoogtepunt van hun natuurlijke schoonheid worden de rozen en bloemen bewaard door middel van een speciale conserveringstechniek. Dankzij deze techniek wordt natuurlijke schoonheid bewaard als everlasting beauties. Het proces verlengt namelijk de levensduur van deze geconserveerde bloemen: ze blijven natuurlijk mooi; ze zien er jarenlang levendig en fris uit zonder water, zonlicht of enige andere vorm van verzorging.

Alleen voor jou het allerbeste

Paradis des Fleurs gunt jou een bloemenparadijs. Daarom bieden wij alleen de allerhoogste kwaliteit bloemen aan, mét het beste advies en een uitstekende service. Dankzij ons ruime aanbod, kunnen wij aan speciale verzoeken voldoen. Dus heb je een speciale wens, vertel het ons! Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij aan veel wensen voldoen. Want Paradis des Fleurs is er om jouw dromen uit te laten komen!

"Your best 'long lasting memories' we create together!" Team Paradis des Fleurs. 

 

Paradis des Fleurs is gevestigd in Stramproy en is opgericht om producten - die te maken hebben met duurzame bloemen - te distribueren naar consumenten, horeca en evenementenindustrie. Onze producten zijn bestemd om te worden gebruikt als woondecoratie, om sfeer van een lobby, een receptie of een wachtkamer toe te voegen, een vitrine aan te kleden, om een chique touch te geven aan een spa, een kapsalon of ander etablissement. Ook evenementplanners gebruiken de producten van Paradis des Fleurs. Vastgoedmakelaars gebruiken onze producten om een gezellige sfeer in de foto's te creëren en het aantal bezichtingen te vergroten. Wij bieden verschillende soorten bloemen in verschillende maten, kleuren, containers en verpakkingen met één vereiste: duurzaamheid en elegantie. 

 

woocommerce-placeholder

Gratis verzending!

Bij bestellingen boven de € 200, -

Veilig online betalen

woocommerce-placeholder

Paradis des Fleurs

Horsterweg 42A
6039 GD Stramproy
Nederland

FAIR TRADE POLICY

INFORMATIE

MIJN ACCOUNT

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


Twitter


Facebook-f


Youtube


Pinterest

© Paradis des Fleurs. Alle rechten voorbehouden.

Paradis Des Fleurs-logo
Facebook-footer
Twitter-footer
instagram-icon

© 2024 by Paradis des Fleurs

magnifiercrosschevron-upchevron-down